Mitt 2013

Jag fick lite inspiration av olika bloggar! Så nu har jag också gjort en liten bildserie på hur mitt 2013 såg ut :) ni får jättegärna kommentera! 
 
(Först måste jag säga att bilden inte är tagen av mig utan min kära kompis Emilie!)
Men Januari var börjane på det sista året som vi skulle få spendera tillsammans med Miro (han till höger i bilden), han fick somna in 7.1.2014. Han var den underbaraste katten man någonsin kan ha önskat! ♥ 
 
 
I februari bestämde jag, Fia & Willku att vi skulle ut och forografera, och här är en av en heldel bilder som jag tog. Samma bild har fått vara med i två fotoprojekt som vi har haft i skolan och till och med publicerats i en kalender.
 
Kom inte riktigt ihåg vad annat som hände i mars. Men min bästa kompis Josefine fyllde år och jag och några andra kompisar årdnade en surprise fest åt henne! Hon blev så överraskad att hon hoppade till! :)
 
I april årdnade min "hemma" kår ett litet läger får alla som var med i kåren. Som alla andra år hittils. Jag märkte i efterhand att detta år varit ett riktigt scout år! :)
 
I maj så åkte jag och mina kära vänner till Power park för att fira att vi snart skulle få sommarlov! på bilden är det Josefine (till vänster), Amanda, Charlotta och Richika.
 
 I juni for min "hemma" kår på ett kår läger för äldre kår medlemmar till Muonio, i finska lappland. Vi hade super skoj och var där i ca. 5 dagar! Sen fick man sommarjobba och frtjäna in pengar..
 
 I juli jobbade jag en hel del, stort sätt hela månaden. Men alltid då jag hade passligt så kom jag hit till min studiestad och umgicks med mina kära vänner! 
 
I augusti så började skolorna igen. Jag, Belinda och Amanda åkte iväg på ett scout evenemang som heter Explo-13. Det är det bästa lägret som jag någonsin har varit med om hittils! (förutom kår läger) Det går inte ens att beskriva den underbara stämningen som fanns under hela lägret! Jag träffade så otroligt många nya och underbara människor! Hela lägret var finsk språkigt så det var spännande att vara med på ett finskt storläger! Lägret hölls i Riihimäki.
 
I september fyllde jag och min tvillingssyster år! Jag firade min födelsedag med en överrasknings fest och sedan var vi och åt och sedan for vi på bio!
 
I oktober åkte min kår här i min studiestad iväg till lappland till ett ställe som heter Äkäslompolo! :) och det var det bästa kår läger som jag har varit med om! (min "hemma" kårs läger var ocks skojj..men endå) Vi gjorde en massa kul och vi var endast lädare på denhär Weekend resan! Vi var på spa, vi vandrade, vi badade bastu, vi chillade och vi åt jätte god mat! På bilden är det Amanda (blå jacka), Anna-karin och Belinda.
 
I november var det Kulturkarnevalens tur. Skoj var det där och jag slapp äntligen till det labb jag alltid velat fara på, nämligen Parkour! ;) Super skoj! Bästa labb lädarna hade man också! Nya vänner och massa skoj! Kulturkarnevalen hölls i Lovisa!
 
Och sist men inte minst så är det december. Vi (jag och syrran) firade nyår på ett spanskt sätt! Skoj var det där och sedan skålade vi för det nya året 2014.